Співпраця Центру з волонтерами

IMG_9685

 

Починаючи з 2015 року здійснюється тісна співпраця Центру з громадськими волонтерськими організаціями, представниками благодійних фондів учасників бойових дій.

Особливо дієвим є співробітництво з Громадською організацією «Асоціація учасників АТО Вишгородщини». Результатом цієї співпраці є надання індивідуальних інформаційних послуг для проходження професійної реабілітації в Центрі понад 130 інвалідам з числа учасників АТО, які мешкають в Київській області. Приємним сюрпризом стало вручення представником правління ГО «Асоціація учасників АТО Вишгородщини» нового інвалідного візка для слухачів Центру від голови організації Дениса Парижа.

20160625_110347

Ще одним напрямом стала співпраця з ГО Всеукраїнська волонтерська ініціатива «Маскувальна сітка для Армії руками волонтерів». Ця організація створила ініціативні групи в 120 містах та селах України, чотирьох країнах Європи (Італія, Бельгія, Чехія, Німеччина) і на наше запрошення почала співпрацювати з Центром. Для швидкого опанування технологією плетіння  слухачам  допомагали Головний координатор проекту Корягіна Олеся і волонтери Тетяна та Вадим, які привезли з собою всі необхідні матеріали і надали майстер–клас з плетіння маскувальних сіток.

IMG_9685

20160617_164347

Результат перевершив всі очікування……. Не дивлячись на закінчення навчального року і підготовку до атестаційних випробувань, більшість слухачів весь свій вільний час присвятили плетінню маскувальної сітки і на 30 червня – коли відзначали випускний день, закінчили цю роботу і передали її волонтерам.

IMG_0413

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *